Öppenvård för vuxna i Malmö

Behandling vid alkohol och drogmissbruk samt psykisk ohälsa

Välkommen till behovsanpassad beroendevård på Gamla Väster i Malmö. Hos oss arbetar psykolog, socionom /KBT-terapeut, präst, alkohol- och drogterapeut samt beteendevetare. Vi använder oss av evidensbaserade behandlingsmetoder i öppenvård och vänder oss till dig, 21 år och uppåt, som önskar möta ett professionellt team med många års utbildning och erfarenhet av behandlingsarbete. My Next Move erbjuder ett fungerande alternativ till institutionsvård och även en möjlighet att kombinera yrkesliv och intensiv behandling. Vi hjälper dig med öppenvård i Malmö!

Boende under behandlingstiden

My Next Move kan erbjuda lösning till boendefrågan under behandlingstiden. Detta kan vara ett alternativ för dig som bor längre från Malmö men även för dig som i nuläget inte har en stabil boendesituation.

Är du arbetsgivare?

Är du arbetsgivare och/eller har personalansvar? Här presenteras en fungerande lösning för dig som arbetsgivare att kunna stötta din arbetstagare att fungera tillfredställande på arbetsplatsen, fortsätta vara i tjänst och samtidigt genomgå en kvalitativ behandlingsinsats. Som arbetsgivare är du ytterst ansvarig för att arbetsplatsen ska fungera maximalt, vare sig arbetsplatsen är bakom en skärm eller vid en fysisk lokal.

Kontakta oss för öppenvård i Malmö!

My Next Move

Stora Nygatan 59
211 37 Malmö

Kontakt

Välkommen att kontakta behandlingsteamet MNM